Peeping Tom (BE)

MOEDER

Duration: 70 min | Age: Alle aldre

På én gang morsom, yndefuld og uhyggelig drager MOEDER dig ind i et ustabilt univers, hvor al logik for tid og rum er ophævet. Handlingen udspiller sig i et miljø, der virker underligt bekendt: Er det et kapel, en fødeklinik,et museum eller alle disse steder? De optrædende konfronteres med minder om og følelser af frygt, tab og lidelse. Det handler ikke om en bestemt mor, men om flere mødre, om
moderskab, fravær og mangel, med kroppen som et lager, hvor et væld af bevidste og ubevidste erindringer smelter sammen, kolliderer og definerer, hvem vi er.

Selvom det primært er en danseforestilling, inddrager instruktøren Gabriela Carrizo også elementer fra teater, film og opera til at fortælle MOEDER’s historie.

MOEDER (Moder) (2O16) er den anden forestilling i familietrilogien, der begyndte med Vader (Fader) (2O14) – præsenteret i Vordingborg som åbningsforestilling under Waves 2O15 – og den afsluttes med Kinderen (Børn). Glæd dig til gensynet med de vanvittigt dygtige dansere fra Peeping Tom – superstjerner på den internationale dansescene.

www.peepingtom.be // facebook // twitter // instagram

20.08 SØNDAG

Vordingborg Teater kl 19.30

21.08 MANDAG

Vordingborg Teater kl 19.30 +Artist Talk

Modereret af teater- og dansekritiker Monna Dithmer

Entré 175 kr. // Gratis med Partoutkort
Billetter kan købes her.


Credits:
Direction: Gabriela Carrizo
Directorial assistance and dramaturgy: Franck Chartier
Creation and performance: Eurudike De Beul, Maria Carolina Vieira, Marie Gyselbrecht, Brandon Lagaert, Hun-Mok Jung, Yi-Chun Liu, Simon Versnel, Charlotte Clamens
Coproduction: Theater im Pfalzbau (Ludwigshafen), Taipei Performing Arts Center (Taipei), KVS – Royal Flemish Theatre (Brussels), Grec Festival de Barcelona / Mercat de les Flors
(Barcelona), HELLERAU – European Center for the Arts Dresden, Les théâtres de la Ville de Luxembourg, Maison de la Culture de Bourges, La Rose des Vents (Villeneuve d’Ascq), Festival Aperto/Fondazione I Teatri (Reggio Emilia), La Bâtie Festival de Genève.
With the support of the Flemish authorities
Moeder is supported by Theater im Pfalzbau (Ludwigshafen) and Taipei Performing Arts Center (Taipei), key partners in the Vader, Moeder, Kinderen trilogy.