Cantabile 2

MÉMOIRE SANS SOUVENIR

Danseforestilling

Varighed: 60 min. |

Det er evnen til erindring som gør os til mennesker og individer. Med mindet hæves blikket over nuet og placerer os i tid og rum.
Vore kroppe er pile af kød, knogler og støv skudt af ved altings begyndelse mod en ukendt fremtid. Fra kødets skjulte erindingskamre bryder vi ud, hårfine og sårbare membraner vendt mod hinanden og universet, serier af øjeblikke i en fortløbende improvisation. Fortiden ånder i vores greb om nuet, transformeret af kroppens kollision med termodynamikkens 2. lov … og ud af ursuppen gror, mens skyggerne bliver lange, fremtiden – i famlende, fabulerende forsøg på at besvare spørgsmålene:

Hvem er jeg?
Hvad er min plads i universet?
Hvad er min forbindelse til andre mennesker?

Memoire sans Souvenir er koreografisk poesi udfoldet  i spændingsfeltet mellem menneskets behov for fastholdelse og forbindelse og altings ultimative entropi. En forestilling om sulten efter livet og om forfaldets melankoli.

Cantabile 2 skaber en danseforestilling, der inspireret af ny-cirkus, moderne dans og fysisk teater bevæger sig ind i de minder som opstår når alting ender.

Instruktør Kasper Ravnhøj undersøger sammen med seks ypperlige artister den menneskelige hukommelse, hvor både vores private og fælles minder ligger lagret.
Det bliver en rejse fuld af dansens poetiske sprog og teatrets magi.

OBS Der bruges røgmaskine i forestillingen.