Peeping Tom (BE)

KIND

Danseforestilling

Varighed: 80 min | Alder: 16+

Peeping Tom åbnede Waves Festival i 2015 og 2017 med deres forrygende danseforestillinger Vader (Far) og Moeder (Mor). I år får vi glæden af den sidste forestilling i deres familietrilogi: Kind (Barn), hvor temaerne hukommelse, erindring og den tragiske søgen efter at skabe forbindelser er i fokus. Seks performere og tre statister fra Vordingborg-området tager os ind i et fjernt og mystisk univers besat af dystre eventyr og magi. Det er en verden, der går forud for godt og ondt, en verden, der endnu ikke er opdelt i kategorier og bestemt af grænser – tiden før barnet er blevet formet som person. Kompagniets mezzosopran Eurudike De Beul spiller ikke rollen som barnet, hun er barnet med en foruroligende tilstedeværelse: en pige, der er for stor til sin cykel, hendes nederdel er for kort, og hendes kød buler ud af enderne på hendes ærmer og kanten af sokkerne. Den simple kendsgerning, at hun tydeligvis er langt forbi sine barndomsår, gør konfrontation med hendes verden desto mere foruroligende for publikum – en verden, hvor jorden taler, børn vokser på træerne og mærkelige hændelser ikke forskrækker, men vækker nysgerrighed.

www.peepingtom.be // facebook // twitter // instagram

25.08 SØNDAG

Vordingborg Teater kl 19.30

Åbningsforestilling

+Artist Talk Modereret  af Monna Dithmer, teateranmelder på Politiken

26.08 MANDAG

Vordingborg Teater kl 19.00

Entré 220 kr. / Teaterabonnement 170 kr. / Ung 150 kr. Ung gruppe 50 kr. / Voksen gruppe 180 kr. / Studerende 170 kr.
Billetter kan købes her.


Credits:

Koncept og instruktion: Gabriela Carrizo and Franck Chartier
Medvirkende og medskabende: Eurudike De Beul, Maria Carolina Vieira, Marie Gyselbrecht, Brandon Lagaert, Hun-Mok Jung, Yi-Chun Liu
Kunstnerisk asistent: Lulu Tikovsky
Lyd komposition og arrangement: Raphaëlle Latini, Hjorvar Rognvaldsson, Renaud Crols, Annalena Fröhlich, Fhun Gao, Peeping Tom
Lydmixing: Yannick Willockx, Peeping Tom
Lysdesign: Amber Vandenhoeck, Sinan Poffyn (intern), Peeping Tom
Kostumer: Lulu Tikovsky, Yi-chun Liu, Nina Lopez Le Galliard (intern), Peeping Tom
Scenografi: Justine Bougerol, Peeping Tom
Scenografikonstruktion: KVS-atelier, Flora Facto, Peeping Tom
Rekvisitter: Nina Lopez Le Galliard (intern), Silvio Palomo (intern)
Teknisk instruktion: Filip Timmerman
Lysteniker: Hadrien Lefaure
Lydtekniker: Hjorvar Rognvaldsson
Produktion: Peeping Tom
Produtionspartnere: KVS – Koninklijke Vlaamse Schouwburg (Brussels), Teatre Nacional de Catalunya/Grec Festival de Barcelona, Theater im Pfalzbau (Ludwigshafen)
Co-production: Les Théâtres de la Ville de Luxembourg, deSingel (Antwerp), Maison de la Culture de Bourges, Festival Aperto/Fondazione I Teatri (Reggio Emilia), La Rose des Vents (Villeneuve d’Ascq), Théâtre de Caen, Théâtre de la Ville Paris/Maison des Arts de Créteil (Paris), Gessnerallee Zurich, Julidans Amsterdam, La Bâtie – Festival de Genève, Le Manège (Maubeuge)
Salg: Frans Brood Productions

Kind er produceret med støtte fra the Tax Shelter of the Belgian Federal Government