Volantes (DK)

Slabam

.

Varighed: 45 min. | Sprog: Ingen | Alder: For alle

BEMÆRK ændring i programmet.
Tripottes erstattes af Volantes.
Slabam er en energifyldt, tragikomisk og forbløffende publikumsinddragende nycirkus-forestilling, som henvender sig til børn fra ca. 5 år, unge og voksne.
Tre cirkusartister kæmper ihærdigt med at spille deres show, men kommer konstant ud for uheld, tekniske problemer og interne stridigheder bag scenetæppet. De gør alle tre deres ypperste for at showet fortsætter uforstyrret for publikum, men de tre artister ender i stedet med at skabe total kaos, hvor backstage og frontstage smelter sammen i ét. Det hele kulminerer i en stor finale, med hæsblæsende akrobatik i op til 8 meters højde. I Slabam kommer publikum helt tæt på de dramaer og magtkampe som udspiller sig foran og bagved scenetæppet, da scenografien giver direkte udsigt til backstage.
Forestillingen er pakket med cirkeldiscipliner som partner-akrobatik, danse-akrobatik, teeterboard, jonglering, objekt-manipulation, cyr wheel og ethjulet cykling. Alt sammen skarpt koreograferet, udført med højt teknisk niveau i en humoristisk dynamik med publikum. Forestillingen går lige i lattermusklerne hos både børn og voksne.

www.volantes.dk

21.08 MANDAG
Valdalsparken kl. 14:00

Gratis


Krediteringer
Medvirkende: Jonathan Bendtsen, Daniel Bendtsen og Mads Panik