Compagnie No. 8 (FR)

GARDEN PARTY

Comedy

Duration: 60 min | Age: Alle aldre

GARDEN PARTY er en komisk performance om et Frankrig, der ikke har det godt. Et Frankrig, der har mistet sin værdighed og befinder sig på randen af et kollaps. Værdier og dyder ligger i ruiner, egoisme og fortvivlelse har erobret enhver franskmands sjæl … Enhver? Nej, der er stadig en lille sluttet gruppe, der kæmper imod denne krise af deprimerende dysterhed: Bourgeoisiet! Denne Elite giver os, gennem en række landlige og naive tableauer omkring lykke og værdier, en lektion i Savoir-Vivre – en invitation til det gode liv, sorgløst og fri for be-kymringer. En sand promenade i benægtelse, en bekymringsløshedens antropologi.

Compagnie no 8 har eksisteret siden 2OO8 og arbejder med æstetiske levende billeder, burleske situationer og poetiske udtryk. Deres teaterform arbejder med gaden, byens pladser og parker som rum for frihed, kon-frontationer og møder mellem mennesker.

www.compagnienumero8.com

25.08 FREDAG

Valdalsparken kl 15.45

26.08 LØRDAG

Valdalsparken kl 14.00

Gratis


Krediteringer:

Alexandre Pavlata, Stefania Brannetti, Susan Redmond, HélèneRisterrucci, Charlotte Saliou, Fredéric Ruiz, Benjamin Bernard, Gregory Corre, Matthieu Lemeunier